AŽ JEDNOU ZASE . . .

AŽ JEDNOU ZASE . . .

Anotace: -Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°°

až jednou půjdem zase spolu
bude prozářený den
světlo Tvých očí
Tvé duše rozzářená aura
a Tvého srdce třpyt
. . .
den bude Tebou prozářený
. . .
vlahý déšť pokropí nám tváře
. . .
duha nám svou náruč nabídne
. . .
projdeme se spolu zahradou
propletencem prstů svých
bedeme vnímat jedinečnou krásu
když chvíle ukryje se do oblaků
a my budeme se znovu líbat
. . . jako před lety . . .

Milá
zůstáváš stále tam
odkud se neodchází
zůstáváš v mysli
v duši
zůstáváš v mém srdci

tak až jednou půjdem zase spolu . . .

°°
Autor rolon, 15.09.2008
Přečteno 602x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, AlenaMarieK, Holis, Noc17, Psavec, Lota, Myrja, spare
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí