Introvert

Introvert

Anotace: Kdo ví, kolik se toho skrývá, kdesi vnitru člověka.

Sbírka: Monika

Držet tě a už nepustit.
Uspávat tě v náručí...
...dlouho do noci

...a...

...šeptat ti...
...ta slova co v sobě mám,
mám, ale tobě je nešeptám,
avšak ta slova znám

Cosi je drží ve mně,
ústa mi zavírá,
i když ta slova patří tobě
a nikdo ti je nesmí brát.

Možná strach, opatrnost
jsou tím zlodějem.
Určitá obranná vlastnost
před zlomeným srdcem

...ale...

...a to mi věř

Ty si má kráska.
Jediná...
...má láska,
má vysněná...

Tak se na mě nezlob
a pochop,
co ti chci říci,
než sfoukneš svíci.
Autor Dreamer.max, 16.09.2008
Přečteno 652x
Tipy 8
Poslední tipující: crazyrebel.13, Monysek, Ammazonic, Bíša, septemberSax
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí