Zhasnem..nič viac...

Zhasnem..nič viac...

Anotace: ...

stojím na mieste,
sledujem vzduch,možno čistejší,
no inak všetko to isté,
len dážd iný,bolestivejší...

kvapka ťažšia ako tony uhlia,
tečie mi po tváry,vytvára ryhy,
okolo len samí neznámi ľudia,
keby mohli,snád by ani nežili,

žiadny happy end,žiadne pekné slovo,
žiadny silný význam básne,
skončím ju stroho,
zhasnem...
Autor maliska, 16.09.2008
Přečteno 331x
Tipy 15
Poslední tipující: Ria, radexk, Mraveneček, Bíša, Simísek, WhiteSkull, bokken, gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí