Si tam...(..venovanie...)

Si tam...(..venovanie...)

Anotace: ...

je tam,
skrytý v melodii klavíra,
ukrytý v kráse zafíra,
v každom okamihu života,
vo chvílach svetlých,aj v temnotách...

je tam,
vtiesnený v každom sne v noci,
vtedy,ked je ten najkrajší pocit,
ked tlkot srdca naberie rýchlosť,
ked potrebujem jeho blízkosť....

si tam,
kde tmu rozháňa svetlo,
kde vkladáš do mňa teplo,
kde nič v živote sa nezrúca,
si tam,vo vnútri môjho srdca...
Autor maliska, 17.09.2008
Přečteno 508x
Tipy 14
Poslední tipující: Ria, Jin, Churry, Holis, Mraveneček, Simísek, WhiteSkull, Bíša, Myrja, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i tam zůstane

17.09.2008 22:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí