Slova smutkem vzkříšená

Slova smutkem vzkříšená

Anotace: Tak tohle je moje básnická prvnotina, proto bičujte ji komentáři, stáhněte ji z kůže, cupujte ji do krve:-) dík

Srdce mé bije na poplach,
když pohyb tvůj výří prach,
tvé oči jak světlice,
zařící ve světle měsíce,
vidím je před očima dnes a denně,
ale teď se jen choulím ke stěně.

Pramen lásky snad navždy vyhasnul,
i Romeo by nad Tebou žasnul,
nechápu co se mohlo stát,
měl jsem Tě vážně tolik rád.

Dnes už nic neskýtá mi štěstí,
osud mi vrazil tvrdou pěstí,
stává se ze mě nic a vzduch,
hnilobný kolem mě šíří se puch.

Tak končí naděje má,
navždy vyhaslá,
navždy ztracená.
Autor Poetický Ďábel, 17.09.2008
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Spiggy, BArBArKO, Charibeja, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První pokus - celkem dobrý, ale neztrácej naději...

20.09.2008 16:09:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí