Prohra nebo výhra

Prohra nebo výhra

Anotace: o jednom zlomeném srdci a najití sama sebe

Už ani nevím co v tom dopise stálo,
ale nejspíš bolest a strach
a jedno zlomené srdce.
Byl jsi jeden z mála,
kdo ji zatlouk hřebík do rakve.
Ale proč ji nejdřív udělal šťastnou
a pak zlomil srdce?
Je to jak té naší písničce,
kterou mi zpíval,
která pravdou se stala.
Svět už nebyl tak bezpečný,
viděla kolem sebe jen strach
a do temného kouta sedala,
kde bolest ustupovala.
Už nechtěla milovat,
jen mladým klukům ubližovat.
Nebyla ta hodná,
nechtělo se jí žít,
když ji ani její rodina nechtěla znát.
Zůstala sama,
s životem bojovala
a každá rána jizvu přidala.
Jen její babička
měla pořád naruč otévřenou
ale vzala ji smrt
a tak zůstala sama,
bez domova.
Když to chtěla vše ukončit,
že život byla jen jedna velká prohra.
Tak si ji našel jeden kluk,
který ji otévřel oči
a dal ji nový smysl života.
Rány na těle zhojí čas
ale na duši zůstanou.
Zůstanou tam vzpomínky,
které ji naučily bojovat
a prát se o každý den.
Vyhrála jeden boj,
vyhraje další
a její život bude šťastnější.
Autor Sofi, 19.09.2008
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: sondulacek, Ammazonic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí