Umíráček

Umíráček

Anotace: ...

Nebudu se dívat, lásko má,
ukolébá mě šepot deště.
Dlouho jsem byla lakomá,
láska má svírala jak kleště.

Dnes vím, bylo nás mnohem více,
a už i ty víš, jak chutná nevěra,
Přesto bych s duší za hranice
za tebou ráda letěla.

Venku však zvoní umíráček
a slova nic už nezmůžou,
má lásko, duše jako ptáček
v pohádkách smrt i přemůžou.
Autor Inge, 21.09.2008
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: denebrin, Iva Borecká, Jessi.L, Bíša, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Thesssinka, Myrja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inge, v pohádkách a snad i někdy v životě...*

22.09.2008 06:57:00 | Iva Borecká

Je to moc pěkný ,krásně si udržela rytmus...

21.09.2008 19:51:00 | Jessi.L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí