Kousky hořké čokolády

Kousky hořké čokolády

Anotace: Je nemožné vyjádřit city někomu,kdo je nemůže opětovat...

Kousky hořké čokolády rozpouštěj se v černém čaji.
Při myšlenkách na Tebe až dech se mi tají.
Ještě před chvílí jsme šli a ulice tichá
pamatuje si náš smích.Tak proč se mi dýchá,
jakoby každý nádech měl býti poslední.

Kousky hořké čokolády spolu jsme cumlali
a snili o velkých cestách.Cestách do dáli,
kterou ty už za ta léta celkem znáš.
Já smířil se s tím,že láska není osud náš.
Kéž by jsi byla jen o pár let mladší.

Kousky hořké čokolády jsem vychutnával sám,
když jsi byla pryč a já vyznával hvězdám
slova lásky,která Tvé uši o de mne slyšet nemohou.
Nemohla by jsi milovat existenci tak ubohou,
která se zamiluje do úžasné,ale příliš staré dívky.

Kousky hořké čokolády rozpoštěj se v černém čaji
a více už se naše pohledy nesetkají.
Měsíce bloudili jsme spolu přírodou.
Teď s kamenem u krku mizím pod vodou.
Mé poslední myšlenky patří jen Tobě.

A snad i Ty na mě myslíš.
Snad jsi potají také něco cítila.
Přijď za mnou a dám ti ochutnat čaj
ve kterém se kousky hořké čokolády už navždy rozpuslily.
Autor F.i.L, 22.09.2008
Přečteno 388x
Tipy 10
Poslední tipující: E.deN, Fiserka, Anita Buchtová, Sádlo Zkrysy, snupicek, Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač nyní ve víru sněhových vloček i nadále jsem čokoládu milující... :-) Krásná básnička! ST, víc to nejde...

05.12.2008 18:20:00 | Anita Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí