Nový den

Nový den

Anotace: Spatřil jsem procitat anděla...

Nový den náruč svou otevírá,
Ty krásná a něžná jak květy,
kéž vede Tě láska a víra,
zas úsměv vykouzlí Tvé rty.

Nový den klepe nám na víčka
jak vánek ve stráni,
kéž stále do Tvého srdíčka
se něha uklání.

Nový den zaplál s Tvým procitnutím,
jsi spojnice bílých cest,
ta jediná dívka o které sním,
anděl, jenž sestoupil z hvězd.
Autor Akrij8, 23.09.2008
Přečteno 392x
Tipy 16
Poslední tipující: Ariella13, Mraveneček, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Bíša, danaska, mikyša, Simísek, Maura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové trochu starosvětské věrše. Ale moc pěkné, něžné, romantické. Dávám ST.

23.09.2008 16:04:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí