Miluji

Miluji

Anotace: ...

Medová krása slunečnice,
medová vůně dlaní Tvých
hřeje a líbá moje srdce
jak vánek květy ve stráních.

Tvé dlaně - bílé holubice
já láskou chtěl bych nasytit,
Tvé oči - třpytné létavice,
v nich vždcky světlo rozsvítit.

Hvězdičko moje, chci při Tobě stát
a naplnit vždycky Tvé snění
se mnou se soumraků nemusíš bát,
vždy se ve svítání změní.

Vím, lásku tak jako vánek do dlaní nechytím,
nevidím ji a přeci, cítím ji v srdci svým.
Chci Ti být nadějí, světlem a skrýší,
do těchto řádků své miluji píši.
Autor Akrij8, 23.09.2008
Přečteno 450x
Tipy 10
Poslední tipující: dablik007, Mraveneček, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, mikyša, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je krasne JAK milujes..:-)

27.09.2008 22:03:00 | dablik007

Je krásné, že miluješ=)

23.09.2008 14:40:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí