Platinová revoluce

Platinová revoluce

Anotace: Jak popsat báseň?

Mám Tě velmi rád,
však cítím tvůj chlad,
ze snů jsi utekla napořád,
zůstanu v nich sám stát,

už není důvot se smát,
možná jen na to se ptát,
s kým budu postel stlát,
oči při polibku zavírat,

muselo se to stát?
duše zčíná osychat,
museli jsme si lhát?
chladná jsi tisíckrát...
Autor Mladý pán P., 23.09.2008
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, klara07, PatriceB, bokken, Mraveneček, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty si zasloužíš hodně lásky, můj mladý pane P.

01.12.2008 12:58:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí