Světlo světa

Světlo světa

Anotace: co říct...rýmy řeknou vše...

Spatřil jsem dívku krásnou,
mé srdce tleská oči žasnou,
teď hořečně píšu tyto slova,
snad uvidím ji zítra znova.

Toužím ji oslovit,
slyšet její hlas,
však ze sebe vypravit,
nemůžu nic nahlas.

Co však říct dívce krásné?
Nechci jen hulákat věty prázdné!
Krásná dívka chce jen krásná slova slyšet.
Je však i krásná ve své pýše?

Poznat ji musím co nejdříve,
nevím jak vydržet to mám,
už se těším na zítra,
až ji poznám vše pro ni udělám.
Autor Poetický Ďábel, 23.09.2008
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: F.i.L, jita.1965, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt vše? Tomu se nedá věřit..jinak pěkná básnička

04.10.2008 23:32:00 | CHoKoLaTeKiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí