Má Afrodité

Má Afrodité

Anotace: Och, po dlouhé době...jsem trošíčku zpět. Zamilovaný daktyl ;)

MÁ AFRODITÉ

Měl jsem rád dívenku
Byla jak z růže květ
Dívala se zvenku
Na ten okolní svět.

Šla dvorem, já zalit
Věčně svým pocitem
Lásku si osolit
S ránem ať procitnem.

Byla jak z růže květ
Já jenom žas
Že v tváři smí se skvět
Nádherný jas.

Zaleju kytičky
A půjdu spát
Zalitý srdíčky
S láskou si hrát.

Uvařím snídani
Pojím a chci
Tvé srdce na dlani
Jak medvídci.

Všude jsou lokýnky
Tvé blonďaté
Díváš se okýnky -
- AFRODITÉ.

Když potom v noci bdím
Nemůžu spát
Na tebe jen hledím
Chci si Tě brát.

Mám Tě rád, se smírem
Budem si hrát
Proletí vesmírem
Kdo Tě má rád.
Autor Zasněný básník, 24.09.2008
Přečteno 480x
Tipy 12
Poslední tipující: Darkkitty, Psychopatická lentilka, Puck, Eric, Bíša, Psavec, Holis, maliska, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasný :)

28.09.2008 12:33:00 | Puck

tomuhle davam tip z jasneho duvodu - je to to nejlepsi, co jsem od tebe prozatim cetla

24.09.2008 19:09:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí