Etna

Etna

Anotace: ¨¨

V zrádných vodách
tvýho moře
já neutonul ale shořel
jako slamník koncem května
zbyl jen mour co chrlí Etna
jsem ten popel co ve větru
špiní záda bílejch svetrů
natruc světu za tu zradu
jsem nevěra lásku kradu
jsem pěst zloby
co drtí bradu
nebo jen tak kecám
z hladu..
Autor zenge, 25.09.2008
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, gentoo, strašidýlko-střapatý, denebrin, Triffid Kolbe, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost dobrá...svetry jsou OK, spíš až na ten hlad, ale i tak je to pro mě za st

25.09.2008 20:16:00 | gentoo

docela se mi to zalibilo - az na ty svetry...

25.09.2008 13:26:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí