Sen šťastné gejši....

Sen šťastné gejši....

Anotace: .....někdy je krásné zavzpomínat si....

Každé Tvé pohlazení
s touhou a opojením
přináší rozednění
šedého dne.

Každé Tvé pousmání
-zas se mu neubráním-
je srdce polaskání
léčivý sen.

Každé Tvé nadechnutí
mé duše pokleknutí
s úctou a oddaností
ve mně se budí.

Něžné Tvé objímání
z rána i za svítání
mou bolest neporaní
navždy Ti věřím...
Autor Malé nic, 25.09.2008
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Holis, NikitaNikaT., Erion Fate, Actafool
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vzpomínky jsou občas to jediné co nám zbude..Nádherně jsi to napsala!!

25.09.2008 21:09:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí