Můj letní déšť

Můj letní déšť

Anotace: ...snad před 100 lety....

Buď můj letní déšť

Stékej po mém těle

Zchlaď mě jestli chceš

Dám Ti srdce celé

Staň se kapkami

Co mě celou zmáčí

Prš na mě tím víc

Jak se nám čas krátí

Staň se vzduchem

Ať každým nadechnutím

Mým roztouženým tělem

Kousek Tebe letí

Buď letním žárem

Sežehni mě dlaněmi

Laskej mě tak jemně

Že v úžasu oněmím

Staň se vodou

Ať Tě mohu vypít

Každým vlahým douškem

Svojí žízeň hasit

Daruj mi doteky

Taky Ti je dám

Z Tvojí krásné lásky

Žiju a též umírám...
Autor Malé nic, 26.09.2008
Přečteno 395x
Tipy 18
Poslední tipující: sht1, el viento, stryc, NikitaNikaT., Psavec, kavec, Actafool, sýc, bloominka, denebrin, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož to bylo :-))
a šecko nej k narozeninám, aj dyž to je asi trochu pozdějc.
... a že nic neříkáš?
Lebo Ti to nedošlo?

15.10.2008 10:34:00 | stryc

Krásná slova..jen piš piš..

26.09.2008 10:40:00 | Actafool

Krásné přání i vyznání. Hned bych se chtěl stát tím deštěm.

26.09.2008 08:55:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí