Něco jako život

Něco jako život

Anotace: něco ze současnosti....

Něco jako život
Pomalu do mě hlodá
Říkám, holka, neboj
Ono se to podá,
Něco jako faleš
Se mnou dál se schází
Něco jako flirt
Po mně oči hází
Něco jako oheň
Moje srdce pálí
Něco mě dál míjí
A Ty
Mizíš v dáli

Nevím, jak mám chápat
Tvoje znehybnění
Zalekl ses vášně,
To už se nezmění
Prudká touha
Zastínila
Moje přemýšlení
Nepříjemné,
Neblahé,
Upřímné tušení

Hm, je to láska nebo ne
A proč to srdce nemine
Něco jako život varuje mě
:
brzdi

něco jako mozek říká mi
:
to zazdi

něco jako srdce říká mi
:
miluj dál

ovšem není pravý ten,
kdo by se velké lásky bál
Autor Ammazonic, 26.09.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Myrja, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně myšlenková a pocitová básenka, nevím, co na ňu napsat, su příliš unavená, nějak mi přemýšlení nende ... Myslím, že s poslední větou tak nějak souhlasím, ne asik úplně, ale jo ... ST! za obsah a myšlenky.

26.09.2008 23:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí