Bok po boku

Bok po boku

Anotace: Vedle lásky už nebojím se jít...

Sbírka: Jízdenka do Francie

Nebudu se nikdy bát,
když budeš stát vedle mě,
pokud budeš mě mít rád,
bude mi navždy už nádherně,
bok po boku spolu jít,
vzájemně se doplnit.

Jenom ty mě rozesměješ,
přesvědčíš věřit v zázraky,
celý svět srdcem svým obejmeš,
uvidíš slunce i přes mraky,
bok po boku chceme jít,
lásku zakusit.

Pouze ty umíš osušit mi slzy,
políbit nejprve duši mou,
na všechen stesk zapomenu brzy,
tvá slova jsou mou ozvěnou,
bok po boku stále jít,
vždy si odpustit.

Slíbil jsi, že mě budeš mít rád,
já tobě to samé řekla,
zklamání přichází odevšad,
jen mezi nás zatím nepronikla,
bok po boku navždy jít,
směr svůj nikdy neztratit.
Autor Shark Princess, 26.09.2008
Přečteno 531x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí