+ + + + + KOUZELNÁ + + + + +

+ + + + + KOUZELNÁ + + + + +

Anotace: Snaha o kaligram, ale liter je proti vyrovnání na střed, tak bohužel, takhle je to takový kostrbatý:)..

.............Z muškátů na balkóně
..........táhle a hořce dehet voněl.
.....A uvnitř obláčky z jejího parfému
.....dávaly nebeskou příchuť bytu celému.
V lednici vodka a rum – nevěsta se ženichem,
......ten večer nepít by bylo hříchem…
.......Sklenky jsme ke rtům pozvedali
..........a hudba linula se z beden
............a život je jen jeden…
.................Tančili jsme,
..................milovali se
...................a potom
.....................spali.

........Zažil jsem kdysi pár kouzelných
.................nocí a dnů,
...............vzpomínám na ně,
............když v srdci chřadnu.
Autor china white, 27.09.2008
Přečteno 504x
Tipy 14
Poslední tipující: DNA, jusTMee, saddova, Aziel, W.O.K.O., janewe, Myrja, Bíša, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná :)

10.11.2008 21:25:00 | Pokusný králík s melounovou náplní

tohle je celkem povedene, jak obsahove, tak po strance rymu, jen ten rytmus ti tam moc nesedi, ale jinak se mi to libi

25.10.2008 04:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí