Tajemství

Tajemství

Anotace: Jedno malé tajemství může poznamenat celý život...

Nejsem to už já a nejsi to už ty,
to se někdy v lásce říká, jedno prý pak lidé jsou,
noc co noc ti píši z lásky sonety,
které stejně nakonec plameny ohně pryč odnesou.

Jenom popel z nich každé ráno najdu,
nevěřím, že jsem v sobě nalezla sílu spálit je,
na náš den navždy vzpomínat už budu,
kdo ze mě ty vzpomínky omyje?

Popel v krbu zčernal pod tíhou hříchů nás dvou,
v rozpacích a celý rudý vypráví, co tajím,
díky tomu jsme svázáni navždy tou touhou,
kvůli tomu nespím, nesměji se a nejím.

Smiluj se, osude, zapomeň na to,
nebo bych měla prosit o odpuštění?
Vše, co se třpytí, přece není zlato,
některé konce skrývají překvapivé rozluštění.

Nemohu nikdy zapomenout na ten žár,
příroda se smilovala a déšť poslala nám,
v dlani jsi svíral kopretin pro mne prý pár,
lásko, tohle vzplanutí odpusť nám!
Autor Shark Princess, 27.09.2008
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí