Jsem

Jsem

Anotace: k tomu asi není třeba slov...prostě jsem:)..Nikol Autratová(for Cák) 20.8.2007

Jsem pistol bez náboje,
jsem kůň bez stáje,
jsem hák bez bodce,
jsem přechod bez chodce.

Bez tebe jsem lásko zkrátka nic,
promiň mi,že ti to musím říct,
cítím v sobě,že nic necítím,
a že už se nikdy nevrátím.

Jsem knížka bez listů,
jsem hlava bez smyslů,
jsem tužka bez tuhy,
jsem promiň bez omluvy.

Pošimralas mi srdce,
a těšila mě krátce,
že za chvíli odejdeš,byla zpráva jasná,
a zrovna ta chvíle byla tak krásná.

Jsem peněženka bez peněz,
jsem lešení bez želez,
jsem nadpis bez textu,
jsem průvod bez protestu.

Ptáš se mě proč musím odejít,
když jsem chtěl tak moc zůstat?
Říká ti něco milovat
a neumět přestat?

Jsem láska bez něhy,
jsem mýdlo bez pěny,
jsem balkón bez zábradlí,
jsem ráno bez svítání.

Myslíš,že mě těší,říkat ti s pánem Bohem,
když radši budeš s ním než se mnou?
aspoň někdo tě bude hlídat,
když nebudu já moct být s tebou.

Jsem zbabělec bez snahy,
jsem herec bez slávy,
jsem den bez světla,
jsem rok bez května.

Sice bez tebe nic neznamenám,
ale aspoň to nic v sobě mám,
tebe nejde přestat milovat,
to si nemusím falešně namlouvat.

Jsem tělo bez srdce,
jsem začátek bez konce,
jsem slunce bez nebe,
a hlavní je,že jsem bez tebe…

A už se to nezmění,
nikdy,
můžeš mě o to prosit,
můžeš si to přát,
ale ty mě nikdy nebudeš milovat.

Jsem blázen,že já miluju tebe,
ale co s tím…??
Autor squatt, 27.09.2008
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Elouš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji moc:)

17.10.2008 20:40:00 | squatt

Ten pocit znám, moc hezky psaný co všechno jseš, dobrý myšlenky, dobrá slovní zásoba a pěkná formulace...

16.10.2008 22:00:00 | Elouš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí