Má chyba...

Má chyba...

Zlobím se na ty,
co nic neučinili mně.
Brečím tady,
duše chce řváti vně.
~~~
Jediný spřízněný,
jediná duše se mnou spojená.
Zbyl mi jen pocit sklíčený,
co pro mě znamená.
~~~
Ta pouhá věta,
zvětšila však chybu mou.
A pro všechny city světa,
budu se prodírat tmou.
~~~
Černá je opakem bílé,
je, byla a bude.
V životě to nebude jiné.
Co potom z nás zbude?
~~~
Chtěla bych zapomenout,
těch několik niterných let.
Láskou bezduše proplout,
a neotočit se zpět.
~~~
Co mi jsou slova platná,
jestliže je neslyšíš.
Každá odpověď byla špatná,
mlčet bych měla spíš.
~~~
Tak navždy umlknu snad,
zabodnu kunai tedy.
A zachvátí mě chlad,
vydechnu naposledy.
Autor Psychopatická lentilka, 27.09.2008
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: JiTuŠaK, Holis, susuvlacek, Zahir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí