..............

..............

Anotace: ...............

Šeď do očí se vrývá,
Slunce svou záři skrývá,
Nic co by mělo příjít,
Se ve svém tajnu chce ukrýt,

On ví, že vše nastane,
pokud zášť svou moc navždy překlene,
Jádro v obalu se ukrývá,
Ta snaha se s mocí pod sprchou umývá,
Opláchni svůj stud osude,
To přec svou krví zemi pozbude...

Utajení moci lásky v nás,
Mosazná včelka pohřbí vás,
Tam klid snad najdete,
Lásku svou za ruku vezmete...
Autor Lumen, 27.09.2008
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, sht1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí