Nech se zlákat...

Nech se zlákat...

Anotace: Prosím!

Nech se zlákat

Pojď se mnou za brány světa,
já tvou duši pokořím.
Budeš mým dobytým Řeckem
a já tvůj ochranitelský Řím.

Pojď se mnou za hranice snění,
kde neexistuje nic, co se mění
jen příjemná pokušení.
Pocítíš to úžasné chvění,
chvění štěstí,
jako když stojíš ve voňavém letním dešti,
co ti hladí prameny vlasů.
Tak neváhej a pojď
se mnou do lepších časů….
Autor Květa, 29.08.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Květuš, já bych šla...Hned.

30.08.2005 15:38:00 | Krtica

Nechala bych se zlákat:) zvláště do lepších časů:)

30.08.2005 11:36:00 | makretka

Lákavé... ;-)))

29.08.2005 20:39:00 | Tereza

líbí

29.08.2005 19:14:00 | Natalie Kolářová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí