Zvesela, zvesela

Zvesela, zvesela

Anotace: Přelétavá.

Dnes je zas zářivě a skvěle,
číš plná, tanec, hudba, zpěv.
Cítím tvá ňadra na svém těle,
cítím se silný jako lev.

S kým budeš zítra, v zimě, v létě,
nevím a nedbám, když ti hladím bok.
Co vím, vyjádřím v jedné větě -
život je krátký, do hrobu jen skok.

Tak zase někdy, sbohem, moje lásko,
krátká a sladká jako vína mok.
Přeji ti vřele hodně štěstí, krásko,
nejsem tvůj soudce či tvých lásek sok.
Autor Teop, 28.09.2008
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klidné, pěkné verše - líbí se mi :-))

29.09.2008 06:37:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí