R.I.H.

R.I.H.

Anotace: ...

Svůj tanec extáze
démoni tančili
zpívali o zkáze
když sme se váleli
v tý divný posteli
Prameny rudé
stékají po kůži
tak jako prve
topím se v kaluži
svý vlastní krve
Lížeš mi vnitřnosti
strháváš kůži
Ukojen v sytosti
podáš mi růži
a tiše pláčeš
Slzy,krev a chtíč
míchá se to dohromady
tak už táhni pryč
vykašli se na obklady
na mý horký rány
Brzy je zacelí
chlad lože z mramoru
Svítání rozdělí
párek dvou magorů
Rest In Hate lásko
Autor Melfëa, 28.09.2008
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., Myrja, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda anglictiny

11.10.2008 19:23:00 | saddova

no, docela síla, líbí ...

28.09.2008 21:36:00 | Myrja

krom kuzi- ruzi a ty nemciny, coz se mi v ceske basni velmi prici je to celkem dobre dilko, celkem drsne,ale to vubec neva

28.09.2008 16:09:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí