Nikdy nezapomenu

Nikdy nezapomenu

Anotace: ...

Na jeden den
moc ráda vzpomínám
ty držíš mě v náručí
já skoro usínám
a hejno vlaštovek
na nebi létá
nás hřejou paprsky
babího léta
všecičko pokrývá
zlatavý jas
kdybych tak mohla
zastavit čas
navždycky ležet
pod korunou stromu
sledovat oblaka
nemuset domu
už žádná chvilička
nebude stejná
už žádné paprsky,
vlaštovek hejna
už žádný tvůj smích
ani tvá slova
neuslyším nikdy víc znova.
Autor La condesa, 29.09.2008
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí