Nedosněný sen

Nedosněný sen

Anotace: ...

Dlíš stále v žití mého časoprostoru
jsi stále vytesaný v skále mojich obzorů
v touze snad lehce zvrácené Ti neodolám
já vím, že ne a Tvoje jméno opět volám.

Sen nedosněný včera já toužím dosnít dnes
ač zlého ani dobrého nic mi nepřines
přece tak hmatatelné způsobil v duši mojí změny
že - jako s ním dobře - bez něj mi nebude již a není.

Nevěřím, že Tvoje jméno dnes volám z pouhé nostalgie
jen oživená duší Tvou má duše může žít a žije
a nedosněný sen opět naději mi dává
že láska chodí kolem a chodit nepřestává.
Autor visla, 01.10.2008
Přečteno 499x
Tipy 6
Poslední tipující: Actafool, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí