SLÁMOVÁ

SLÁMOVÁ

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°°

nad slámou
zrát

nečekat do mrazů

podzimní sloty
přečkat v tichém šeru

a probudit se
až jaro v bílém jasu
svým deštěm posvětí
první poupě vinohradů

nad slámou
budu čekat
na tvou dlaň
šátek na šňůře
vprostřed hroznů
. . .
září
vzpomínka
na sladkou šťávu
a vůni klasů
chvíle ověnčené
úsměvem
a přivřená víčka
v očekávání tvých rtů
se ještě jednou zachvějí
. . .
poslední dotek
než úplněk zašel
. . . do oblaků . . .

°°
Autor rolon, 02.10.2008
Přečteno 309x
Tipy 13
Poslední tipující: Jin, Iva Borecká, Myrja, spare, vapiti, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí