Ta kterou mám rád

Ta kterou mám rád

Anotace: ona dobře ví

nejsem první kdo za tebou šel
vím že takových bylo už víc
jsem teď tady tak bych chtěl
no chtěl bych ti jenom říct

ty jsi ta kterou mám rád
ty jsi ta se kterou chci být
někdy i plakat a nebo se smát
svým životem chci s tebou jít

někdy je dobře a jindy je hůř
prý to tak má na tom světě být
když ti to vadí tak klidně zuř
já snad oporou mohl bych ti být

ty jsi ta kterou mám rád
ty jsi ta se kterou chci být
svou lásku já chci tobě dát
dál už bez tebe nemůžu žít
Autor někdojiný, 02.10.2008
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí