Bez konce

Bez konce

Anotace: nejnovější...Nikol Autratová, 2.10.2008, 21:21

Jenže mě už se,
Jednoduše nechce čekat.

Stojím pořád na jednom místě,
A jediný,co vím jistě,
Že tu budu stát ještě dlouho,
Dokud se nenajde,
A zaplní se ve mně nicota
Kdo? No přece ona,
Láska mýho života.

Marně tě,holka,hledám,
Sílu ztrácím,
A novou nenalézám.,
Protože se stále jen vracím.
Ke starým zvykům.
K minulosti,
Utíkám novým věcem,
Bojím se přítomnosti.
Přemýšlím o mostu,
který povede přímo do budoucna,
Nechci žít teď,
Takového světa není moje duše hodna.

Protože jsem bez tebe,
Už tě nechci jen hledat,
A naivně nalézat,
Ukaž se,ty,pravá,
Nová,čistá,vášnivá a zdravá.
Nechci tě se šrámy,
Léčit ti rány,
Říkat ti,bude líp,
Ale sám strašně trpět,
O tom přece není láska,
To by jsi zrovna ty měla nejlíp vědět.

Tak mi aspoň trošku napověz,
Kde jsi,
Nepůjdu přímo za tebou,
Počkám si na chvíli pravou,
Budu dělat, že tu nejsi.
A potom se na tebe podívám,
A ty uvidíš, že se dívám,
Přímo na tebe
A oči z tebe nespustím,
A v tu chvíli ti i ty šrámy a rány odpustím…
Autor squatt, 02.10.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí