"Sen"

"Sen"

Anotace: ...

Zahlédla jsem tě v davu lidí,
občas jsem "slepá", občas "vidím".
Je mi teď líto minulosti,
kdy předsudků jsme byli prosti.
Spatřila jsem tě s smutkem v očích,
s něhou jsi kráčel po úbočích.
Kroky tvé zcela zavál čas,
lásku mou měl jsi nadosah.
Tak už to končí či začíná?
Jsi realita nebo má vidina?
Autor Inge, 02.10.2008
Přečteno 356x
Tipy 9
Poslední tipující: denebrin, 6thSun, Iva Borecká, Zdenek, Tacca, Psavec, Myrja, labuť, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi, jen na ty otázky je těžká odpověď.

02.10.2008 23:40:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí