Teskná múza

Teskná múza

Anotace: není třeba dalších slov..

Čas ten všemocný lékař
mé rány nezhojí
není dne abych nevzpoměla
a ty bláhově myslíš že už to nebolí

Tak bolest a bezmoc
dál mé srdce drancují
mou duši ovládla nemoc
společně mé nitro spalují

Plakals nad mými básněmi
že plny smutku jsou
a pak sám povolals tu tesknou múzu mou..
Autor Ninala, 02.10.2008
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Petr Z, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí