Těsně předtím

Těsně předtím

Anotace: .

Srdce nám narážejí do žeber
do žil sme si vstříkli nekonečný okamžik

Těsně předtím se mi naposledy podívala do očí
ve kterých sem viděl jenom ji

A mezi stehny se jí začal objevovat nový den
A já u toho mohl být
Autor Tecka 2, 03.10.2008
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Tacca, Helena Sládková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí