To,co jsi ty

To,co jsi ty

Anotace: ---> druhý pokus (za komentáře budu moc vděčná)

Svědomí se zarývá hluboko do mysli
Stále cítím blízkost tvého těla a chuť tvých rtů
Až přespříliš vnímám slovo „konec“ vyryté do srdce
Tak já vnímám tebe.

Náruč prázdná,i když někoho objímám
Ale nejsi to ty a to je stejné,jako by prázdná byla
Jen nicota obklopující mě kolem celého těla
Těla,které je již jen pouhou schránkou,těla,které již ztratilo víru – víru v tebe.

Tak já tě vnímám

Slova ukrytá bezpečně ve vzpomínkách
Tvé pohledy a tvá slova,jež jsou již dávno zapomenuty
Slova,jež ztratila význam a smysl a všechno co bylo už odvál čas
Čas,který nezná slitování,čas který se mi pomstil za všechno a nic neodpustil.

Jako vrah bez nože
Jako horor bez křiku
Možná úsměv bez štěstí
Možná slzy bez smutku.

Tak já vnímám tebe

A všechno s tebou spojené,co spojené mám a navždy zůstane.
Zavřel jsi mi dveře před nosem a řekl pouze
Běž a ta křídla táhni za sebou ať sny jsou ti jen přítěží
Rozum pochopil,ale srdce tomu pořád nevěří…

Jen dunivá nicota
Nicota pohlcující všechny smysly,které ještě nepřestaly fungovat
Smysly,které si pamatují chuť,vůni a všechno co máš.
Ale nic jiného již nevnímají.

Jen bořivé údery srdce,když jsi přede mnou
A zase projdeš dál
Snad jako by sis nepamatoval,jak jsi mě líbal
Jako bys zapomněl a nechtěl si vzpomenout.

Tak já vnímám tebe.

Nevím co mám dělat,snad jako by se mi osud smál
Za všechny hříchy,který mám na svědomí
Za všechnu tu špínu,kterou ve svým srdci nosím
A kterou na sebe vím jen já a ty jsi mi ukázal,jaká jsem.
Autor Teza, 06.10.2008
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Zahir
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji :) budu se ridit vasi radou

06.10.2008 19:03:00 | Teza

Opravdu velmi se mi zde příčí to vulgární slovo na konci. Nehodí se do básně, dle mého názoru. Jinak nemohu nic víc, než souhlasit s kolegyní saddovou. Chtělo by to lepší zpracování formy, možná by to bylo i lepší v podání povídky či nějakého příběhu, než básně, ale to už je pochopitelně zase na tobě.

06.10.2008 18:49:00 | 0-0

nektere rymy pusobi jako na efekt,ale z toho se casem vypises, me spis vadi ten kolisavy rytmus, to mi hodne kazi cteni...

06.10.2008 12:29:00 | saddova

… rým za každou cenu … moc jednoduché … rvou-mou, zoufalá-doufala … poslední sloka by byla asi za bod nebýt těch předcházejících … piš ale dál …a hlavně čti a uč se … :) …zas někdy nakouknu …

06.10.2008 12:13:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí