dvě srdce šípem lásky probodnutá ...

dvě srdce šípem lásky probodnutá ...

Anotace: žádná...

dvě srdce šípem lásky probodnutá ...
na zed někdo nakreslil
asi zvěčnit chtěl tam
ze tu kdysi miloval a žil
tak jako ten kreslíř dávný
i ty svá srdce vytesej
Tvůj život není marný
tak své lásce věčnost dej
Pozdeji pak spousta kreslířů
Tvůj příklad sledovati bude
než svěřit lásku papíru
raději začnout tesat všude
Autor certsest, 06.10.2008
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, d---
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je krásná, co víc dodat...

11.10.2008 23:24:00 | tynunka86

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí