Vedle tebe

Vedle tebe

Anotace: Tuto básničku jsem napsal formou sms a dal jsem si tu práci, že jsem doplnil diakritiku pro tento server. Obsah posuďte sami :-) ENJOY IT :-)

Sbírka: Básně pro Mikalku :-*

Svět je hned krásnější,
Když jsem s tebou,
Hned jsem si jistější,
Hned jsem sám sebou.

Je pro mě čest...
Smět si tě pohladit,
Sledovat s tebou květiny kvést,
Jednu ti zasadit.

Prsty své vplést,
Do rukou tvojich,
Do oblaku lést,
V představách mojich.

Když vidím tě zívat,
Tváříš se směle,
Když smím tě líbat,
Cítím se skvěle.

Moct s tebou být,
Je věc strašně cennou,
Z jedné sklenice s tebou pít,
Je pro mě nevyčíslitelnou měnou.

Procházet se s tebou,
Úplně kdekoliv,
Je jak být v zahradě nebeské,
Vždyť to nemůže kdokoliv,
Aspoň ne, bytosti pozemské.

Chtěl bych tě mít,
Už na věky věků,
Nikdy si nemůžem navzájem vyměnit,
Dosti doteků.

Vždy budu prosit
O lásku nás dvou.
Na věky věků,
Buď PROSÍM mou :-)
Autor PECEN-chleba, 06.10.2008
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí