..odcházíš..

..odcházíš..

Anotace: ..o něm..ten co je rychlejší než slovo

Odcházíš dřív než jsme se sešli,
máváš dřív než jsi mne přivítal,
oblékáš se aniž by jsi mne vslékl a já..
..já se koukám do ticha.
Do ticha kde mne nehledáš,
do ticha co mě bolí,
do ticha pláče pod polštář,
do ticha co mě nezahojí.
Do ticha dětských úsměvů,
do ticha předstírání,
do ticha cizích objetí,
do ticha vzpomínání...
Autor siréna.., 07.10.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí