..už Tě neztratím!!

..už Tě neztratím!!

Anotace: ..pocit zamilovaný holky

Navždy smaž slovo prozatím,
to proto miláčku,ať nikdy Tě neztratím.
Dál buď jako ten vítr kterého žádná spoutat nedokáže,
vždyť miláčku..dala by mi Tě ztrážit si do žaláře.
A mě?... Chyběla by mi křídla andělů abych mohla ..tam.. k Tobě pro něhu.
Trápení miláčku ukřižovalo by mě ke kříži,
tam kde význam slova bolest se mi přiblíží.
Tam prý slzy miláčku pálí a já...já vzplála bych jak pochodeń..na rtech mých slovo pro Tebe miláčku..nikdy nezapomeň!!!
Autor siréna.., 07.10.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí