Proste tě miluji

Proste tě miluji

Anotace: jestli nekomu chcete vyznat lásku...tak tohle je myslím dobrej prostředek :-)

ty oči ta tvář!
když dívám se na tebe po zádech behá mi mráz.
Zasloužím si snad takovýho krásnýho kluka?
Promin mi že jsem ti přinesla některá muka.
Občas utrousím nákou tu nemilou poznámku.
občas nahodím nekterou tu nepříjemnou grimasu.
Však miluju tě! snad nejde už to ani víc.
Já ani nevím jak mohla bych ti to říct.
Bez tebe po pokoji ploužím se jako stín.
tak já ti něco povím.. teda jestli smím?
Miluji tě tak jako miluju na zimě sníh.
miluju tě tak jako miluju neutišující se smích.
Ne já te miluji ještě víc!
Já už vážně nevím jak bych to mohla ještě říct.
Autor Houbič, 07.10.2008
Přečteno 912x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí