Podzimní vyznání...

Podzimní vyznání...

Anotace: ...

Podzim střásá listí,
za oknem nebe pláče.
Na spadlém lístku,
větrem nechala bych se unášet.

Unášet do dálky,
kde zlé myšlenky mě nedoženou.
Ve vločku pak bych se proměnila,
dopadla z nebe zpět na zem a
v paprscích slunce roztála...

Roztála v tvém náručí,
Protože ty jsi mé Slunce!
Autor Flowerin, 08.10.2008
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to, je to jemné, dobře se mi to četlo, má to myšlenku.

08.10.2008 13:00:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí