Jen tak...

Jen tak...

Anotace: ...

Dřevěný rámeček s Tvou fotografií
zasypu usušenými okvětními lístky
kdysi rudých růží.
Vyhodím jich hrst do vzduchu
a budu pozorovat,
jak se pomalu snáší dolů.
Jak se Tě něžně dotýkají.
Jak zlehka dopadají na Tvou tvář.
A v ten okamžik jim budu závidět...

...jen tak závidět...

A v příštím životě se třeba stanu růží...

A Ty budeš psát, že mi závidíš...
Autor katerina.johana, 08.10.2008
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

08.10.2008 19:57:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí