NemuselsPrositOodpuštěníKdyžJsiHoNemyslelVažně

NemuselsPrositOodpuštěníKdyžJsiHoNemyslelVažně

Anotace: chtěla bych, aby tě moje srdce konečně poslalo do háje!!

Netušíš jak ji všechno bolí
netušíš že vzpomíná na každou chvíli
strávenou s tebou

netušíš jaké zasadils rány
nevíš jaké to musí být
dát někomu naděje a pak je vzít

nevidíš jak stéká proud slzí
netušíš jak ji mrzí
že tě od sebe odpoutala
myslela že tak to bude lepší
vracet se a znova opouštět
ti zakázala

pro ni jsi by jediný který za něco stál
ale už jsi jí to nemohl dělat dál

ted moc pláče
ale slzy jsou suché

poslouchá smutné písně
vše ostatní hluché

nemusels prosit o odpuštění
když jsi ho nemyslel vážně

(v povzdálí se někde trápíš
ona si stále ještě myslí, že se vrátíš)

čas návratů vypršel
ona v myšlenkách proč odešel
Autor Dedillope, 08.10.2008
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Zweiblumen, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ... velmi

11.10.2008 14:35:00 | Zweiblumen

Pro mne hodně bolavé, smutné dílko. Láska je občas složitá a bolavá. Záleží jen na nás, jak se s ní popereme.

09.10.2008 06:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí