Promenáda

Promenáda

Anotace: letní déšť...Poděbrady

Sbírka: My favorite

Roky už se znali
měsíc se milovali
ve skrytu paraplete
pár minut povídali

O zatmění,
o hřmění
nabytém jmění.
O tom co bude,
co ještě není.

Jak intenzita deště slábla
Ona v náručí mu pookřála,
vlídně pousmála,
do vlasů si prsty hrábla.
Něžnou hrou do něj dloubla,
před lavičku stoupla.

Odvedli se k sobě domů
a dopřáli oba tomu,
o čem snili,
o čem mluvili,
to jak se milovali,
co v sobě nosili

Pod parapletem
na promenádě prázdno
zůstalo.
To před deštěm
ty dva, teplo těl
zahřálo.
Autor Petr Z, 08.10.2008
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Koniec je taký - hmmmm, robí chute ;-)

27.02.2012 14:12:24 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí