Černá růže

Černá růže

Anotace: .

černá růže as podivné to znamení
však může být to symbol že cit se nemění
střez se okamžiku kdy jí obdržíš
jen jednou totiž srdce zklamat smíš
zatím Ti jen připomenout má
kdo že na Tě vzpomíná
kdo střeží city Tvoje
uloživ je v srdce svoje
Autor certsest, 10.10.2008
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin, Romana Šamanka Ladyloba, Káňátko, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky, pochvala potěší ;-) :-)
Prostě takový pocity sepsaný a konečně jsem našel místo, kde to zveřejnit.

10.10.2008 16:40:00 | certsest

..dílko se mi líbí..černá růže..krásná..

10.10.2008 16:36:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí