SETKÁNÍ VE STESKU

SETKÁNÍ VE STESKU

Anotace: . . .

Silácká ona
Silácká já
Zatímco jedna vede silácký řeči
ta druhá brečí –

Jednou ty
Jindy já
(ne)smířená –

´Smutek trápí na etapy´

Jedna se kroutí
druhá se hroutí
Slovo´společně´my neznáme…
(ve stesku)
obě se střetnem jen málokdy
…´jen když si to nepřiznáme´–
Autor Andrea Vatulíková, 11.10.2008
Přečteno 362x
Tipy 13
Poslední tipující: Agniezka, TERezicKA, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Holis, sondulacek, Jin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí