supernova

supernova

Anotace: ...

jak supernova záříš
stejně tak vzdálená jsi
byť nádherně se tváříš
mám nedostatek Tvojí krásy

toulajíc oblohou
cesta se vine
mé nohy tam nemohou
stopy dělají jiné

to Tvé nožky cupitají
chtěli by za láskou
ať pozor si dají
kde skončí s tou procházkou

na zemi občas smutno bývá
nezbude než zvednout se a vstát
hledat kde na Tě kývá
ten jež umí milovat
Autor certsest, 11.10.2008
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí