Labyrint

Labyrint

Anotace: pro kamaráda...pokud teda ještě jsme kamarádi... :(

Zklamal jsi mne.
Tak moc a tak hluboko
tak citelně a tak vysoko
ale ne nejvíc...NE.
To by sis nezasloužil.

Tak tajuplnou
milovala jsem tvou temnotu
ukrytou za citů nahotu
a myslela jsem si,
že naše duše jsou jedna.

Nechtěla jsem tě pro sebe
Chtěla jsem s tebou jen sdílet
a podnikat do hlubin tvých výlet
ale vím, že jen snílek jsem
co zase něčemu lákavému naletěl.

Z tvé duše je labyrint
uvnitř kterého ztratila jsem mapu
tak chladno a syrovo je tu
zebe mě, když pomyslím na tón tvého hlasu
rezonujícího v ozvěnách mých vzpomínek...

Zklamal jsi mne.
A já si přeji aby to tak nebolelo...
Autor Nessy, 12.10.2008
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Zweiblumen, Psavec, Bíša, bajli33
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím ti....zažila jsem něco podobného...zrovna nedávno...a stále to bolí...tak snad to zvládnem ;)

12.10.2008 22:20:00 | bajli33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí