Jednoslabičná

Jednoslabičná

Anotace: napsaná jen tak :-))

Žil byl trol,
ten trol měl bol,
když spát by měl,
on v tmě sám bděl.
Znal na sto žen,
však jen ji chtěl,
vždy když ji zřel,
hlas se mu chvěl,
v tvář dral se nach,
ze slov zbyl prach.
Rád by k ní klek,
svůj cit jí řek,
vzal ji za dlaň
a bosk dal naň.
Však dál jen sní
o tom, být s ní.
Autor Sandra_T, 02.09.2005
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se lííbí,je hezká!!

02.09.2005 21:49:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí