Lásko

Lásko

Anotace: co cítím..

Má lásko,
dneska v noci,zdálo se mi o Tobě,
o moři milostných slůvek a Ty,
Ty jsi tam zářil jako velké L - láska.
Všechno mezi nenávistí,závistí,sebetrízní...
Lásko,jen Tvé velké srdce bilo napoplach čistým citům.
Chci Ti říct,že jen Ty máš v sobě ten kus Venuše
a to je má zpověď.
S Tebou si nehraji,s Tebu cítím i trpím..dvojmo pocit a šťastný.
Moje lásko,teď hořím touhou po Tobě,
cítím se jako širý obzor moře,
největší hlubina oceánu.
Tolik bych chtěla být pro Tebe tím čím je třeba rybě voda,ptáčkům vzduch,kněžím zákon....
Bože lásko...
Autor siréna.., 14.10.2008
Přečteno 778x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí